Широк и задълбочен обхват на производството.

Осигуряваме професионална и специализирана обработка.

Имаме пряк достъп до цял набор от технологични компоненти и системи. В резултат на това почти няма техническо предизвикателство, на което да не можем да отговорим. Образците и новите разработки се произвеждат (от нашия център за разработка и прототипиране в Йена) в малък обем, но въпреки това професионално, гъвкаво и с бързина над средната.

Средните и големите обеми се изпълняват от нашите партньори в Централна Германия (особено в Тюринген), които разполагат с обширен производствен капацитет. Най-съвременните производствени съоръжения, т.е. SMD линии (с висока гъвкавост и капацитет за сглобяване), актуални AOI, рентгенови машини, THT производствени съоръжения, високоефективни тестови полета, съоръжения за боядисване (цялостно и селективно), монтажни съоръжения – всичко това може да бъде предоставено от нашите партньори. Оптималните решения ви се предоставят от нашите висококвалифицирани и мотивирани служители.

По-конкретно, за да отговорим на изискванията на леката промишленост, ние работим предимно с партньори, които позволяват производство, отговарящо на изискванията на ENEC. По този начин ние подпомагаме и процеса на разработване и сертифициране на светодиодни платки и светодиодни модули, отговарящи на изискванията на ENEC.

Имате ли въпроси?

Свържете се с нас!