Компанията

LED Commander GmbH & Co. KG е базирана в зеленото сърце на Германия. Седалището е в столицата на провинция Тюринген, Ерфурт, а развойната и производствената централа – в технологично напредналия университетски град Йена. Да реализираме вашата (светло)техническа концепция е нашият хляб и масло. LED Commander е до вас – от първоначалната ви идея до готовия продукт за масовия пазар. Без значение дали става дума за неясна идея в началото или за концепция, също така и за цялостна производствена схема.

Вашата индивидуална LED технология е наш основен приоритет – от планирането до производството. Благодарение на дългогодишното сътрудничество с осветителната индустрия, обикновени производители в оптичната и полупроводниковата индустрия, големи дистрибутори на компоненти, съответните университети, както и широк спектър от електронни производства, можем спокойно да кажем, че “Der Commander” е вашият контакт, когато става въпрос за LED. От концепцията, избора на ресурси, проектирането на електронно и механично оформление, създаването на прототипи, сглобяването и монтирането на печатни платки до доставката на продукта; позволете ни да превърнем вашата визия в реалност.

история

Нашата компания е основана през лятото на 2010 г. като странична фирма (GbR). Целта беше да направим предложение на новия и развиващ се по това време пазар на светодиоди. Благодарение на Know Hows на основателя Даниел Бонсак скоро след това представихме първия си продукт; радиоуправляемата RGBW настолна лампа.

След като през 2011 г. придобихме първите си клиенти (университети в Тюринген), през 2012 г. компанията беше представена за първи път на пазара на търговско изложение. Благодарение на големия отзвук от съответните компании в бранша, в началото на 2013 г. г-н Бонсак се осмели да трансформира бизнеса в напълно независима компания. Положителната тенденция за отделните ни продукти доведе до експоненциален растеж през следващите години.

През 2015 г. беше основано новото предприятие (GmbH & Co. KG), като страничният бизнес, поради размера си, вече не беше актуален за нас. През 2016 г. трябваше да се наемат нови помещения, за да се отговори на търсенето на клиентите. През 2017 г. се ребрандирахме като LED Commander, с единствената цел да вземем предвид основната ни дейност.

През 2019 г. беше създадено съвместно предприятие с партньор, Jentron GmbH, което доведе до нашия нов център за разработка и прототипиране в Йена. От момента на включването си нашата компания разчита на обширна клиентска база, модерни и иновативни партньори, както и на задълбочен опит в цялата пазарна област.

Имате ли въпроси?

Свържете се с нас!